EN | FI | SV

AITANA CORDERO

Liput: 10-20€
Paikka : Internet Katso paikka kartalla

Language / Kieli: English
Aikataulu:
15 huhtikuu 2021 17:00
16 huhtikuu 2021 17:00
17 huhtikuu 2021 11:00

Aequilibria-työpaja
15. ja 16.4. klo 17-20 & 17.4. klo 11-15 | hinta 10-20€
Tapahtuu osittain Zoom-palvelussa.
Ilmoittautuminen on päättynyt.
 

Aequilibria-työpajassa työstetään olemisen ja yhdessä jakamisen teemoja sekä pidetään kokonaisvaltaisesti huolta itsestämme ja toisistamme. Kun meiltä puuttuvat kosketus, kehon aistimukset ja kollektiivisuus, kuinka voimme saavuttaa intiimit kokemukset etäisyyden päästä ja rakentaa yhteenkuuluvuutta? 

Kolmipäiväinen työpaja toteutuu Zoom-palvelun avulla ja sisältää yksilöllisiä ja jaettavia tehtäviä ja harjoitteita. George Perecin Species of Spaces and Other Pieces -teosta hyödyntäen lähdetään kokeelliselle matkalle mikrosta makroon, aina kaukaisiin universumeihin asti. Matkan varrella ammennetaan syvällisesti ja hienovaraisesti erilaisista teemoista, kuten planeetat, taikuus, nälkä, ruoho, tuuli, kartat, luottamus-tai-epäluottamus, kuunteleminen ja halu. Zoom-palvelu toimii kokoontumispaikkana, mutta kysessä ei ole virtuaalinen työskentely.

Työpaja on avoin kaikille!
Osallistujat tulevat saamaan lisätietoa ennen työpajan alkua. Pyydämme ottamaan huomioon, että kyseessä on 3-päiväinen prosessi ja osallistujien odotetaan sitoutuvan kaikkiin kolmeen kertaan.

*
Aitana Cordero on jo pitkään pohtinut työssään intiimiyttä, olemassaoloa ja uusia tapoja olla yhdessä. Hän työskentelee liikkeeseen pohjautuvien praktiikkojen parissa. Espanjalais-hollantilaisen Corderon teoksia on aiemmin nähty laajasti Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.


Voit lukea lisää työpajasta ja taiteilijasta englanniksi vaihtamalla kieltä sivun yläkulmasta.


Jaa: