EN | FI | SV

Anne Naukkarinen & Maarit Mustonen: On keeping a notebook | TYÖPAJA

Liput: 5€
Paikka : Internet Katso paikka kartalla

Pre-registration | ilmoittautuminen: email mukaan@madhousehelsinki.fi
Language | kieli: Finnish & English
Duration | kesto: 3h/day/päivä
Aikataulu:
28 toukokuu 2021 16:00
29 toukokuu 2021 12:00

On keeping a notebook -työpajassa syvennytään muistiinpanojen tekemiseen eri välinein kuten tekstin, kehollisen liikkeen, äänen tai kuvan muodossa. Millainen on muistiinpanojen merkitys omassa elämässä ja työskentelyssä? Millainen on yksityisten, subjektiivisten muistiinpanojen suhde julkiseen ja jaettuun tilaan? Millaisia maailmoja, assosiaatioita ja tietoja eri ihmisten muistiinpanot voivat luoda yhdessä?

Samalle muistivihon aukeamalle, yhteen kehoon tai kuvaan saattaa päätyä ruokakauppalista, jonkun teoreetikon ajatuksia, suttuja sekä tunteiden purkauksia. Tarkastelemme ja keskustelemme yhdessä miten muistiinpanoilla, jotka ovat luonteeltaan henkilökohtaisia, fragmentaarisia tai arkisia, on mahdollisuus kyseenalaistaa vakiintuneita ja valtaapitäviä tarinoita, kuvia ja kehollisuuksia.

Työpaja on suunnattu taiteen parissa työskenteleville sekä kaikille, joille muistiinpanot ovat tärkeitä. Maarit Mustonen ja Anne Naukkarinen ovat Helsingissä asuvia taiteilijoita, jotka ovat työskennelleet yhdessä vuodesta 2014 tehden esityksiä, julkaisuja ja installaatioita.

Työpaja järjestetään etänä, Zoomin välityksellä. Voit ilmoittautua sähköpostitse liput@madhousehelsinki.fi. Paikkoja on 8:lle osallistujalle ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.


Jaa: