EN | FI | SV
Mhh textlogo rgb turquoise

Deep Time Transcestors

Deeptimetrans larp fb
Play button
Liput: Osallistumismaksu 5-30€ maksukyvyn mukaan
Paikka : Mad House Helsinki Katso paikka kartalla

Kieli, Language: suomi ja englanti | Finnish and English
Kokopäivän tapahtuma klo 11-19 | Whole day event from 11am to 19pm.
Aikataulu:
03 joulukuu 2020 11:00
05 joulukuu 2020 11:00

Deep Time Transcestors -larp on spekulatiivinen fiktio evoluutiosta. Peli avaa moniulotteisen aika-avaruuden, jossa pelaajat voivat tutkia, miltä tuntuu ruumiillistaa trans-esivanhempien ruumiita tässä ajassa. Pelaajat matkaavat läpi queerin esihistoriallisen ajan somaattis-fiktiivisten harjoitteiden avulla. Pelaajien tavoitteena on ruumiillistaa evoluution perustavanlaatuista queeriyttä, ja osoittaa kuinka elämän alkuperä ilmenee trans(ina) ja ei-binäärisenä.

Pelaajat tutkivat esi-selkärankaisia, sykkiviä ja vetisiä ruumiitaan aistien, tunnustellen ja liikkuen. Pelin loppua kohden pelaajat muodostavat hybridejä trans-esivanhempi suojelussymbiontteja fyysisessä kontaktissa toisiinsa*. Peli on suurelta osin ei-verbaalinen ja keskittyy liikkeeseen ja kosketukseen. Pelin kannalta oleelliset peli- ja suostumustekniikat harjoitellaan ennen peliä.

Peli on avoin trans, ei-binäärisille ja sukupuolisopeutumattomille ihmisille. Pelissä on 12 pelaajan paikkaa. Osallistujien valinnassa priorisoidaan ihmisiä, jotka kuuluvat myös muihin/useampiin yhteiskunnallisiin marginaaleihin, joista voi halutessaan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen avautuu 21. syyskuuta ja sulkeutuu 4. lokakuuta. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen löytyy täältä lähempänä ilmoittautumisen alkua.

Kielet: Suomi ja englanti.

*Otamme huomioon COVID-19 tilanteen suunnitellessamme peliä ja kosketusta sisältäviä tekniikoita.

Larp-suunnittelu: Ana Teo Ala-Ruona, Even Minn, Pihla Lehtinen  
Äänisuunnittelu: Satu Kankkonen
Tarpeisto: Alvi Haapamäki
Taiteellinen ja teoreettinen neuvonanto: Camille Auer, Eeti Piiroinen
Dramaturginen dialogi: Emil Santtu Uuttu
Tuotanto: Riikka Thitz
Valokuvaus: Nova Kaspia

Projektia on tukenut Koneen Säätiö.

///

PELISKENAARIO

Ryhmä trans- ja ei-binäärisiä ihmisiä ovat saaneet erikoisia ei-inhimillisiä ruumiillisia kykyjä, joilla he voivat ottaa yhteyden universumin synnyn aikaisessa alkumeressä eläneiden esihistoriallisten olentojen ajallisuuteen.

Jotkut ovat huomanneet kykenevänsä hengittää veden alla, ja jotkut ovat pystyneet muuttamaan ruumistaan mikroskooppisesti solutasolla. Kaikki ovat kokeneet ajallisuuden venymisen kuin he olisivat eläneet miljardeja vuosia.

Nyt he ovat kerääntyneet yhteen manatakseen esiin historioiden takaisen trans-esivanhemman, joka voisi viedä heidät syvä aikamatkalle aikaan, jolloin kaikki monisoluinen elämä oli vielä veden alla. Heidän missionsa on löytää suojelussymbiontit, jotka he voivat kutsua avukseen milloin tahansa hädän hetkillä. Suojelussymbiontit toimivat pelaajien sisäisinä portteina, joiden kautta he voivat kokea kuinka nautinto on evoluution yksi olennaisimmista eteenpäin vievistä voimista.

Pelit järjestetään Mad House Helsingin tiloissa:

To 3.12.2020 11:00- 19:00
La 5.12.2020 11:00- 19:00

Peliä edeltävä workshop: 11:00 - 14:30 (sisältää lounastauon)
Peli: 15:00 - 17:30
Purku: 18:00 - 19:00

Loka- ja marraskuun aikana pelaajille lähetetään enemmän infoa pelin maailmasta, hahmoista, suostumuksesta, mekaniikoista ja pelistä.
Työryhmä lahjoittaa osallistumismaksut kokonaisuudessaan Black Trans Travel Fundin toimintaan.


Jaa: