EN | FI | SV

Hulda Huima + Kalevi Suopursu Karaoke Show

Liput: 5 €
Paikka : Mad Bar Katso paikka kartalla

K-18
Aikataulu:
26 tammikuu 2018 22:00

Illan käynnistää Hulda Huiman konsertti ja huipentaa Kalevi Suopursun Karaoke Show.

Hulda Huima:

Hulda Huima on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä. Hänen suoraviivaisissa, rehellisissä jopa naivistisissakin lauluissa kerrotaan niin rakkaudesta kuin hepasta, hiirestä, ketusta ja kärpäsestä. Melodisten laulujensa avulla Hulda Huima käy läpi elämän eri tapahtumia, havaintoja ja tunteita.

Hulda Huima on ihastuttanut kuulijoitaan useamman vuoden esiintymällä sekä yksin että yhtyeensä Hitaat sekunnit kanssa.

"Kotiin on matka, mutta tietä ei näy."

https://soundcloud.com/huldahuima


Kalevi Suopursu Karaoke Show

Postmoderniteetissä vellovien pikseliverkkojen aikakaudella vain baarin nurkassa kyyhöttävä karaoke yhdistää hajaantuneen kansan: ja me itkemme, kun seinää vasten painetulle televisioruudulle ilmestyvät kauan odotetut sanat, joita risainen sielumme kaipasi tietämättään.

Mies Saabissa itkee, Vihreät puun lehdet, Mä kannan valtameren aikoja sylissä...

Kylmältä maailma taksimiehen takkiin kääriytynyt Kalevi Suopursu tulkitsee omia ikivihreitään yhdessä Tiina ”Guggenheim-projektz” Vanhapellon ja Anna ”Samanna” Pesosen kanssa.

hästääg: sysmä, saab, ykköskalja, kaksitoista ruusua, bioenergetiikka, pasianssimies

Kalevi ”VHS” Suopursu on tamperelaisen alakulttuurin umpisuohiihtäjä, joka tunnetaan yhteistyöstään Jukka Nousiaisen, Räjäyttäjien, Mara Ballssin, Litku Klemetin, Hullu Ruusun, Muuan Miehen ja monien muiden projektien kanssa. Mutta aina kun kalenteri ammottaa tyhjyyttään, menee Kalevi kauppahalliin. Kahvikupin äärellä hän tirauttaa kyyneleen.

https://www.youtube.com/watch?v=U9N7khfakoYJaa: