EN | FI | SV
Mhh textlogo rgb turquoise

Mad Club Syyskuu

Keiska
Play button
Liput: 5€
Paikka : Mad House Helsinki Katso paikka kartalla

Liput 5€, vain ovelta | Tickets 5€, from the door only
Aikataulu:
25 syyskuu 2020 19:00

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Mad Club keskittyy kokeilevaan musiikkiin ja äänitaiteeseen. Syyskuun iltaan olemme kutsuneet kolme artistia ja Vesibaari on auki. Lämpimästi tervetuloa!

Illan ohjelma (kellonajat noin)

19:00 Ovet auki
19:30 Lauri Hyvärinen
20:30 Keiska
21:30 Kuupuu

Lisäksi taiteilija Eero Yli-Vakkuri tarjoilee kivennäisvettä Vesibaarissa.

Yleisön määrä on rajattu. Liput vain ovelta (5€).

///

Lauri Hyvärinen soittaa kitaraa sävelletyn ja improvisoidun musiikin eri konteksteissa. Toistuvia elementtejä ja kiinnostuksen kohteita ovat hiljaisuus, häly, tilallisuus ja sattuma. Viime aikoina hän on valmistellut viidettä soololevyään, joka perustuu keinotekoisille ja peukaloiduille akustisille tiloille ja niiden inspiroimille sävellyksille.

Keiska helsinkiläinen elektronisen musiikin osa-aikainen moniottelija. Hänen erityisenä kiinnostuksen kohteena on ollut jo pitkään eripuraisten ja kitkaisten äänimateriaalien yhdistäminen yllättävillä tavoilla. Hänen musiikkiaan on kuultu tai se on muuten huomioitu mm. seuraavissa medioissa: BBC Radio 1Xtra, Yle X, NTS, The Wire ja Fact Magazine.

Kuupuu on kuvataiteilija ja muusikko Jonna Karankan sooloprojekti. Hänen levyjään on julkaistu eri levymerkeillä kuten EM Records (Japani), Time-Lag Records (USA) ja Dekorder (Saksa). Viimeiset 20 vuotta Kuupuu on uiskennellut muitaisen unelma popin, löydettyjen äänien, looppien ja elektroakustisen suhinan maisemissa. Hänen viimeisin omakustanteinen albuminsa "Plz tell me" myi nopeasti loppuun ja se uudelleenjulkaistaan belgialaisella KRAAK levymerkillä marraskuussa 2020.

Eero Yli-Vakkuri on monialaisest työskentelevä taiteilija, joka vastaa Mad Clubin vesitarjoilusta. Vesibaarissa tarjoillaan Helsingistä löytyvän Kurängen lähteen vettä ja luodaan synteettisiä kivennäisvesiä. Synteettiset kivennäisvedet valmistetaan sekoittamalla kraanaveteen panimoalan hyödyntämiä mineraaleja kuten kipsiä, suoloja ja kalkkia. Juomat paineistetaan hiilidioksidilla ja tarjoillaan kylmänä. Innokkaille tarjoutuu mahdollisuus nauttia arkkitehtuurista poimittuja mineraalinäytteitä ja tarkkailla, miltä veden hiilidioksikäsittely kuulostaa mikrofoneilla vahvistettuna.


Jaa: