EN | FI | SV

Pasi Mäkelä: Walrus Vampire Show

Liput: 10/12/18€
Paikka : Mad House Helsinki / Teurastamo Katso paikka kartalla

Duration | kesto | längd: c. 1h
Aikataulu:
28 huhtikuu 2021 18:00
29 huhtikuu 2021 18:00
30 huhtikuu 2021 18:00

Täydellisen sukupuuton uhkaama, oletettavasti sukupuoleton Vampyyri Mursu on joutunut jättämään sulavan pohjoisnavan ja elättää nyt itsensä Keski-Euroopassa performanssitaiteilijana. Vampyyri Mursu opastaa ihmisiä ihmisyyden ihmeisiin; verenjuonnin ja possessiokohtausten lomassa opetellaan yhdessä esim. Euroopan lähihistoriaa ja taiteen tekemisen perusniksejä.

Esitys yhdistää näyttämötaiteen eri osa-alueita toisiinsa; nykyteatteri, stand-up komiikka, butoh-tanssi, slapstick komedia, performanssitaide ja satuteatteri muodostavat makaaberin ja yllättävänkin kokonaisuuden. Esitystä leimaa anarkistis-ironinen suhtautuminen aikamme ilmiöihin, sekä monityylinen ja fyysinen esiintyminen.

Pasi Mäkelä (s. 1975) on Prahassa asuva Suomalainen esitystaiteilija ja muusikko.  Hän on työskennellyt aktiivisesti Suomen ja Tsekkien lisäksi Itävallassa ja Saksassa, vieraillut esityksillään myös Venäjällä, USA:ssa, Ranskassa, Georgiassa, Slovakiassa yms. Aiemmat sooloteokset Uuno Turhabuto (2004-08) ja Tonttu (2012-17). Sabotanic Garden -ryhmän perustajajäsen.

Ohjaus/käsikirjoitus/esiintyminen: Pasi Mäkelä


Jaa: