EN | FI | SV

Tea Andreoletti: CALL FOR STAND-IN MAYORS AND COUNCILLORS

Biljett: free | maksuton | gratis
Location : Mad House Helsinki / Teurastamo Visa karta

Language: English | kieli: englanti | språk: engelska
Duration | kesto | längd max. 120 min

To participate, it is necessary to register.
The registration opens on 17.5. on this page.
No prior knowledge or experience of the topic is required.
More information will come upon registration.
There are 11 seats for the event. If needed, the event will take place outdoors to quarantee the safe distances.
Datum:
16 juni 2021 19:00
17 juni 2021 19:00

Kokouksen asialista: Keskustellaan Gromon, Valgoglion, Gandellinon ja Valbondionen kuntien yhdistämisestä.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Suomen kunnallisvaalien jälkimainingeissa taiteilija Tea Andreoletti muuttuu Gromon (ITA), oman kotikaupunkinsa, pormestariksi, ja julkistaa väliaikaisten pormestarien ja kunnanvaltuutettujen haun Mad Housella.

Esitys on kuvitteellinen kunnanvaltuuston kokous, jossa yleisö omaksuu valtuutettujen ja pormestarien roolin neljässä kylässä Seriana-laakson pohjoisosissa Italiassa. Yhdessä keskustellaan Gromon, Valgoglion, Gandellinon ja Valbondionen kuntien yhdistämistarpeesta seudun tulevan hyvinvoinnin ja mahdollisuuksien kannalta. Tällä hetkellä yleinen mieliala kylissä on konservatiivinen, ja esityksessä halutaan yhdessä ulkomaisen yleisön kanssa kuvitella uudenlaista tulevaisuudennäkemystä alueelle.

Kokouksen pöytäkirja keskusteluineen ja ehdotuksineen käännetään italiaksi, ja se toimitetaan alueen asukkaiden luettavaksi. Taiteilija esittelee pöytäkirjan kuntien yhdistymistä käsittelevälle kunnanvaltuuston kokoukselle vuonna 2022.

Väliaikaisten pormestarien ja kunnanvaltuutettujen haku on toinen osa pitkäaikaisessa hankkeessa, joka synnyttää vuoropuhelua Tea Andreolettin taiteellisen praktiikan ja Seriana-laakson pohjoisosien sosiopoliittisten prosessien välillä.

///

Tea Andreoletti (Gromo, ITA). Hän kouluttautui Bergamon Alpeilla Pohjois-Italiassa, ja on tuonut ne mukaan nomadiin praktiikkaansa. Hän luottaa suulliseen dokumentaatioon, ja jättää jälkensä tapaamiensa ihmisten tarinoihin. Taiteilijana Tea on tarinankertoja, vesisommelieeri, kävelykierrosten kirjoittaja ja harrastajamiekkailija. Hänen tulevaisuuden suunnitelmiinsa kuuluu ehdolle asettuminen Gromon pormestarivaaleissa 2026.

 


Share: