EN | FI | SV

Jay Mar Albaos: Kato'ng Gipangsabwag Gikan sa Mga Langit - Those Who Were Scattered From the Heavens

Liput: Free / maksuton / gratis
Paikka : Mad House Helsinki / Teurastamo Katso paikka kartalla

Aikataulu:

Esitys tarkastelee kasvua olemassaolon muotona. Prosessina kasvaminen vaatii aikaa ja tilaa. Siihen vaikuttavat ihmisten luomat olosuhteet ja luonnon voimat. Vaikka kasvaminen tuo esiin fyysisen muutoksen, on se luonteeltaan väliaikaista.

Esitys heijastelee työperäistä maahanmuuttoa ajassamme, jossa “vihreämpien nurmien” etsimisen muovaa jatkuvasti geopoliittisia ja globaaleja ideologioita. On tärkeää tunnistaa työn perässä muuttavien ihmisten kokemus jatkuvasta elinolosuhteiden epävarmuudesta.

Jay Mar Albaos (PH/FI) tutkii, miten työn perässä kulkevat maahanmuuttajat luovat paikkoja ja tulevat osaksi vierasta ympäristöä. Jayn työskentely liikkuu yksilöperformansseista yhteisöjen kanssa työskentelyyn, hiljaisista protesteista julkisiin interventioihin, tutkimuksesta luovaan kirjoittamiseen ja työnteosta ei-minkään tekemiseen.

Viikon kestävä teos koostuu kahdesta osasta: Pavut kylvetään Mad Housen syksyn avajaisissa ja sato korjataan viikon päästä järjestettävässä juhlassa.
 

13.9. Papujen kylväminen osana Mad Housen syksyn avajaisia klo 18 alkaen.
14.-19.8. Yleisö on tervetullut seuraamaan papujen kasvamista ja hoitamista viikon ajan päivittäin (la 14.9 klo 11-12, su 15.9 klo 13-14 ja 16.-19.9 klo 18-19)
20.9. klo 19-20 sadonkorjuu & klo 20-22 Sadonkorjuujuhla, johon voi tuoda ruokaa jaettavaksi juhlijoiden kesken. Lisätiedot täältä


Jaa: