EN | FI | SV
Mhh season5

Antti-Juhani Manninen (FI): Assholes

Assholes6 %281%29 %281%29
Play button
Biljett: 15 / 10 / 8 €
Location : Mad House Helsinki Visa karta

Språk: –
Längd: 75 min
Datum:
23 februari 2018 19:00
24 februari 2018 19:00

“Wow, that’s the warmest hug I’ve had for ages!”

Assholes är ett nytt humoristiskt och musikaliskt scenverk av regissören Antti-Juhani Manninen. Assholes uppmanar sina åskådare att helt enkelt stanna upp och betrakta människan. Människan är ohyggligt vacker när hon skrattar. Lika vacker som när hon gråter.
 
Dockteater- och danskonstnärerna Jouni Järvenpää, Jaakko Lilja och Liana Potila väcker hela scenen till liv och dunkar omkring som en främmande knasig organism. Assholes är en fortsättning på arbetsgruppens försök att bryta ner dockteater och scenkonsten i mindre beståndsdelar. Samtidigt skildrar föreställningen en liten bit av hur absurd vår värld, vår samtid och vår kommunikation kan vara.
 
Assholes är öppet naiv. Föreställningen lämnar största möjliga utrymme åt skådespelaren – mänskan med kropp och röst – med föremålen, materialen och dockorna. Den är som ett lätt och nervkittlande rum i ständig förändring, som en mångdimensionell present, ett mjukt paket från en längtande  älskare till en annan, från oss till dig.

Arbetsgruppen: Antti-Juhani Manninen, Jouni Järvenpää, Jaakko Lilja, Liana Potila, Hilla Väyrynen, Heini Maaranen, Jukka Herva, Hilla Väyrynen, Vici Arens, Helka Ermala & Jarkko Forsman
Produktion: Kuuma ankanpoikanen & TEHDAS Teatteri

HOX! Arbtesgrupp av Assholes på lördag Feb 24. klockan 14 >>>


Share: