EN | FI | SV
Mhh season5

Antti-Juhani Manninen (FI): Assholes

Assholes6 %281%29 %281%29
Play button
Liput: 15 / 10 / 8 €
Paikka : Mad House Helsinki Katso paikka kartalla

Kieli: –
Kesto: 75 min
Aikataulu:
23 helmikuu 2018 19:00
24 helmikuu 2018 19:00

“Wow, that’s the warmest hug I’ve had for ages!”

Assholes on ohjaaja Antti-Juhani Mannisen humoristinen ja musiikillinen näyttämöteos. Assholes pyytää katsojaa vain pysähtymään ja katsomaan ihmistä. Ihminen on hirvittävän kaunis nauraessaan. Yhtä kaunis kuin itkiessään.

Näyttämöllä nukketeatteri- ja tanssitaiteilijat Jouni Järvenpää, Jaakko Lilja ja Liana Potila herättävät koko näyttämön henkiin ja sykkivät ympäriinsä kuin vieras, hupsu organismi. Assholes jatkaa työryhmän pyrkimystä kohti nukketeatterin ja esittävän taiteen pienempiä rakennuspalikoita. Samalla esitys pyrkii tavoittamaan ja valaisemaan murusen maailmamme, aikamme ja kommunikaatiomme absurdista tilasta.

Assholes on avoimesti naiivi. Se jättää kaiken mahdollisen tilan näyttelijälle - kehoaan ja ääntään käyttävälle ihmiselle - objektien, materiaalien ja nukkejen kera. Se on kuin kevyt ja hykerryttävä jatkuvan muutoksen tila, eräänlainen moniulotteinen lahja, pehmeä paketti ikävöivältä rakastajalta toiselle, meiltä sinulle.

Työryhmä: Antti-Juhani Manninen, Jouni Järvenpää, Jaakko Lilja, Liana Potila, Hilla Väyrynen, Heini Maaranen, Jukka Herva, Hilla Väyrynen, Vici Arens, Helka Ermala & Jarkko Forsman
Tuotanto: Nukketeatteri Kuuma ankanpoikanen ja TEHDAS Teatteri

HUOM! Työryhmä vetää työpajan lauantaina 24.2. klo 14.00. Tutustu Esiintyjän läsnäolo ja poissaolo -työpajaan >>>


Jaa: