EN | FI | SV

QUIM BIGAS

Liput: free / maksuton / grattis
Paikka : Asbestos Art Space Katso paikka kartalla

Locations | sijainti: Asbestos artspace, Mäkelänktu 45 & Kalasataman ranta
Aikataulu:

15 — 25 huhti 2021

Desist: this is what these theses are
15.-25.4.

Desist: this is what these theses are tarjoaa julkiseen tilaan uusia tasoja. Julistemuotoinen teos sijoittuu kaupunkitilaan ja ohjaa ohikulkijoita pysähtymään hetkeksi ja havainnoimaan ympäristöään eri tavoin – tarkkailemaan läheltä ja katsomaan kauempaa. Teos sisältää lisäksi QR-koodin, jonka kautta avautuu lisämateriaalia. Kannattaa siis ottaa kännykkä mukaan!

BAD HOUSE -festivaalin teos toteutetaan yhteistyössä festivaalin kuraattori Mikko Niemistön, graafikko Raquel Tomàsin, Pau Matasin ja Anna Bohigasin ja BAD HOUSE -festivaalin kanssa.

Voit lukea lisää teoksesta ja taiteilijasta englanniksi vaihtamalla kieltä sivun yläkulmasta.

Teos on esillä 15.-25.4. Asbestos Art Spacen ikkunassa (Mäkelänkatu 45, Helsinki) ja ympäri kaupunkia, ennaltamäärittämättömissä paikoissa. Teos sisältää QR-koodin, jonka kautta avautuu lisätasoja teokseen. Kannattaa pitää puhelin ja kuulokkeet mukana!

Jos teos herättää ajatuksia tai haluat jakaa jotain siihen liittyen, löydät taiteilijan esim Instagramista @quimbigas.

*
Quim Bigas
työskentelee koreografina, esitystaiteilijana ja opettajana. Bigasin teoksissa kohtaavat liikkeen tutkiminen ja sosiaalinen vuorovaikutus. Barcelonassa ja Kööpenhaminassa vaikuttava koreografi työskentelee muun muassa paikan ja paikallisuuden teemojen sekä sosiaalisiin suhteisiin liittyvien kysymysten parissa.


Jaa: