EN | FI | SV

Häpeämättömät Klubi

Liput: 10,00 €
Paikka : Mad Bar Katso paikka kartalla

Aikataulu:
09 helmikuu 2017 19:00
15 maaliskuu 2017 19:00

Improvisaatioteatteri Häpeämättömät on vuodesta 2002 improvisoinut ympäri Suomen, maalla ja merellä, pisimmillään 24 tuntia ilman taukoa. Keväällä 2017 Häpeämättömät järjestää klubi-iltoja Mad Housessa.

Illat pitävät sisällään niin lauluja kuin erilaisia kohtauksia. Luvassa villejä kokeiluja. Kullekin illalle saatetaan ottaa oma teemansa kuten Globeviisut tai Elokuva-arkistoon kadonneitten kummajaisten ilta. Mitä tuleman pitää, se selviää vasta kunakin iltana, yleisö päättää!

Häpeämättömät on ainutlaatuinen, aidosti tekijöidensä näköinen ryhmä. Jäseniä yhdistää vankan ammattitaidon lisäksi rento asenne sekä luottamus hetken voimaan ja toisiin ryhmän jäseniin. Tämä mahdollistaa näyttämöllä vilpittömän herkkyyden, mutta myös poskettoman revittelyn, kuitenkin aina tilanteen vaatimalla arvokkuudella. Saumaton yhteishenki on siivittänyt Häpeämättömiä ylittämään raja-aitoja ja etsimään ennakkoluulottomasti uusia haasteita.

Häpeämättömät rokkaa. Musiikki raikaa kaikissa kuviteltavissa tyylilajeissa, kun häpeämättömät muusikot piiskaavat näyttelijöitä raivoisista ralleista herkkiin balladeihin. Menneiltä ajoilta löytyy kokoillan improvisoituja musikaaleja, euroviisuja ja syksyn/talven/kevään/kesän säveliä.

Kuva: Mika RuusunenJaa: