EN | FI | SV

KEKONI 10 -avajaisklubi

Liput:
Paikka : Mad Bar Katso paikka kartalla

Vapaa pääsy.
Aikataulu:
01 huhtikuu 2017 21:00

21:00 Petri Kekonin avajaissanat
21:30 Antti Nykyri
22:30 Unfound

Nykytanssikollektiivi Petri Kekoni Company viettää 1.4.-23.4.10-vuotisjuhlaa Suvilahdessa. 2017 on myös koreografi Petri Kekonin 20. taiteilijajuhlavuosi. Petri Kekonin omaperäinen, yhtäaikaa muotorikas ja primitiivinen liikekieli yhdistettynä vahvaan visuaalisuuteen ovat tehneet hänestä tärkeän nimen suomalaisessa nykytanssissa. Kekoni tekee tiivistä yhteistyötä kiinnostavien nykymuusikoiden ja -säveltäjien, kuten Antti Nykyrin (Teon teesejä) ja Jovanka Trbojevicin (Vierasperäisiä muunnelmia) kanssa.

KEKONI 10 -avajaisklubi järjestetään yhdessä helsinkiläisen Lovi-ambientklubin kanssa. KEKONI 10 -festivaali toteutetaan yhteistyössä Mad Housen kanssa.

Antti Nykyri
Äänisuunnittelija ja muusikko Antti Nykyri on tehnyt yhteistyötä Petri Kekonin kanssa vuodesta 2011. Heidän yhteistyönsä alkoi "Teon teesejä" -tanssiteoksen myötä, joka saa nyt 1.4.2017 uuden ensi-iltansa Cirkon Maneesilla .

------------

Unfound
Unfound on Heikki Lindgrenin ja Elias Pöyliön ambientprojekti. Musiikissa yhdistyvät minimalistinen luontoäänityksiin pohjautuva äänimaailma sekä noise ja droneambient.

------------
Illan aikana nähtävillä muistikuvia Kekoni Companyn teoksista rosoisten VHS-videoprojisointien muodossa. Musiikista vastaavat Lovi klubin DJ:tJaa: