EN | FI | SV
Mhh season4

Mad House Think Thank

500x500 thinkthank
Play button
Liput: 0,00 €
Paikka : Mad House Helsinki Katso paikka kartalla

Aikataulu:
25 tammikuu 2017 18:00
08 maaliskuu 2017 18:00
15 maaliskuu 2017 18:00

Mad Housen 4. tuotantokauden Think Thank keskustelusarjassa pureudutaan kuratoimisen problematiikkaan keittolautasten äärellä. 

Think Thankeissä ei esittäydytä eikä tehdä yhteenvetoa. Pöydän ympärillä keskustellaan epämuodollisesti ja tasavertaisesti taiteesta ja taiteeseen liittyvistä asioista. Perinteitä kunnioittaen Mad Housen työryhmä valmistaa keiton jokaiseen keskusteluun.

 

Mad House 4. tuotantokauden Think Thank ohjelma

CURATING PERFORMANCE?

Keskiviikko, 25.1. klo 18-21 @ Mad Bar
vieraat Giovanna Esposito Yussif ja Satu Herrala.


CURATING PERFORMANCE AND KNOWLEDGE?

Keskiviikko, Maaliskuun 8. klo 18-21 @ Mad Bar
vieraat Pilvi Porkola ja Nora Sternfeld.

Nämä kaksi think thank keskustelua alkavat kutsuttujen vieraiden lyhyillä ehdotuksilla tai kysymyksillä. Asetelma jota selvitetään on kuratointi; ei kokoamisena, valitsemisena tai ennalta määritettyjen arvojen johdattelevana käsittelynä vaan etsintänä, tutkimuksena, mielikuvituksena ja/tai pohdiskeluna. Voimmeko ajatella kuratoimista tiedollisena toimintana, joka haastaa nykyiset koulutuksen, tuotannon ja poliittisen ymmärryksen muodot? Voimmeko ajatella kuratoimisen eräänä performanssitaiteen tai esitystaiteen kriittisistä käytännöistä?

 

MONEY, PRECARITY, EXPLOITATION AND ARTISTIC PRACTICE?

Keskiviikko, Maaliskuun 15. klo 18-21 @ Eskus - Esitystaiteen Keskus
vieraat Minna Henriksson, Jussi Koitela, Karolina Kucia and Martta Tuomaala.

Tämä keskustelu pyrkii tarkastelemaan joitakin niistä termeistä tai käsitteistä jotka ovat muovanneet käsitystämme nykytaiteesta. Sen sijaan että hahmottelisimme uusliberalistisen talouden ja globaalin kapitalismin vaikutuksia taiteellisiin käytäntöihin tämä keskustelu pyrkii luomaan kriittisen näkökulman tällaista asetelmaa kohtaan. Sanasto, jota käytämme on osa nykyistä asetelmaa tai koneistoa ja siksi termejä ja käsitteitä tulisi lukea sosiaalisten, historiallisten ja poliittisten asiayhteyksien kautta.

Kaikki keskustelut ovat englanniksi ja niitä moderoi Tero Nauha.Jaa: