EN | FI | SV

Mad Housen TUPARIT

Liput: maksuton
Paikka : Mad House Helsinki / Teurastamo Katso paikka kartalla

Aikataulu:
13 kesäkuu 2019 16:00

Tervetuloa kylään uuteen Mad Houseen! Mad House avaa ovensa Teurastamolla 13.6.2019 kello 16 alkaen, jolloin on oiva mahdollisuus tulla tutustumaan tiloihin, tervehtimään ystäviä ja juhlimaan kesää! Ruokaa & juomaa on tarjolla Teurastamon Street food -tapahtuman myyntipisteissä. Voit myös tuoda omat eväät ja kaikki kaverit.

Tupareiden ohjelmassa on "Ilmastonmuutos ja utopiat" -kesäkiertueen esityksiä, jotka levittäytyvät Teurastamon ympäristöön. Esitysten kellonajat ovat noin aikoja ja muutokset ovat mahdollisia.

 

Torstaina 13.6.2019 |Työpajankatu 2, sisäpiha & rakennus 4, 00580 Helsinki
 

16:00 alkaen Mad Housen ovet avautuvat
 

17:30 alkaen Todellisuuden tutkimuskeskus: Utopiakonsultaatio

Utopiakonsultaatio on esityksellinen palvelu, joka avartaa välittömästi asiakkaan mielentilaa ja avaa uusia näkymiä. Utopiakonsultaatiossa pysähdytään yksityiskohtien äärelle etsimään, löytämään ja rakentamaan haluamaamme todellisuutta ja tekemään mahdottomasta mahdollista. Konsultin johdattelemana tarkkaillaan ja tutkitaan ympäristöä ja etsitään uusia tapoja sijoittua ympäröivään todellisuuteen. Konsultaatio syntyy suhteessa välittömään ympäristöön ja yhteisesti puhutteleviin teemoihin. Lähtö Teurastamon sisäpihalta.

Utopiakonsultit: Talvikki Eerola ja Maria Santavuori
 

19:30 Juha Valkeapää & Juhani Liimatainen: Lintukonsertti

Äänitaiteilijat Juhani Liimatainen ja Juha Valkeapää luovat maiseman arkisista ja mytologisista linnuista kuten varpusista, talitinteistä, kottaraisista, kyyhkyistä, lokeista, joutsenista, huuhkajista, korpeista, kuikista, käistä, feeniksistä ja Tux-pingviinistä. Jussi soittaa syntetisaattoria, Juha ääntään. He myös puhuvat vähän. Ja he pukeutuvat höyheniin. Konsertti koetaan Teurastamon pihalavalla ja se kestää 30 - 40 minuuttia.
 

21:00 kallio manninen

kallio manninen on kuvataiteilija Jari Kallion ja esitystaiteilija Antti-Juhani Mannisen yhteistyöprojekti, joka yhdistelee eri materiaaleista monitasoisia hetkessä toteutuvia ideoita utopiasta ja mahdollisista tulevaisuuksista. Esityksen voi ajatella eräänlaisena orgaanisena koneena, jonka osat ovat merkityksellisiä ainoastaan koneen toimintoihin nähden. Esitystilana Mad House.
 

Oblivia: The Rave

The Rave on teos, jossa neljä ihmistä reivaa valkoisessa huoneessa täydessä hiljaisuudessa. Se on yksi vastaus kysymykseen, millainen tulevaisuuden esitys voisi olla ja miten kiertää kansainvälisesti ekologisesti kestävällä tavalla. Installaatio koostuu yleisön läsnäolosta ja esitystallenteesta, joka striimattiin samanaikaisesti Helsinkiin, Berliiniin, Melbourneen ja Aucklandiin. Installaatio on esillä illan ajana Mad Housessa.

Konsepti ja devising: työryhmä; esiintyjät: Timo Fredriksson, Anna-Maija Terävä, Annika Tudeer, Juuso Voltti; video: Christopher Hewitt; ääni: Juuso Voltti; valo: Meri Ekola; puvut: Sonja Jokiniemi; tuotanto: Oblivia, Mad House Helsinki


Jaa: