EN | FI | SV

MAZING CITIES - Esitykselliset kaupunkikierrokset

Biljett: 0,00 €
Location : Kauppakeskus Citycenter Visa karta

Esitys on ilmainen. Esityskieli on helppo englanti.
Yhdelle kierrokselle mukaan pääsee korkeintaan 4 henkilöä, joten paikkoja on hyvin rajoitetusti. Sitovat ilmoittautumiset: puh. Heidi 044-9542272 (ma-pe 10-17)
Datum:

Nuoret vievät kävelijöitä seikkailulle Helsingissä, vaikka itse ovat 1500 kilometrin päässä täältä!

Saksalaisen teatteriohjaajan Ingo Tobenin kansainvälinen nuorisoryhmä on luonut esityksellisiä kaupunkikierroksia Helsinkiin ja Düsseldorfiin. Mazing Cities –esityksissä yleisö pääsee yllättävälle kävelykierrokselle pääkaupunkiin saksalaisnuoren ohjaamana, joka ei itse ole koskaan fyysisesti käynyt paikan päällä, vaan tutustunut kaupunkiin virtuaalisesti matkaillen. Kierrokset kuljettavat osallistujiaan pitkin Helsingin keskustan katuja ja punoutuvat nuorten luomiin tarinoihin, joissa todellisuus ja kuvitelma kohtaavat ja kaupungin ääniin sekoittuu elävää musiikkia.

Kierrokset lähtevät Helsingin ydinkeskustasta, kauppakeskus Citycenterin toisesta kerroksesta. Lähtijät saavat mukaansa tablet-tietokoneen, jonka kautta düsseldorfilaisnuoret ohjaavat kulkijaa kaupungissa. Citycenteriin rakennetussa studiossa nuorisoryhmä ohjaa Saksan Düsseldorfissa samanaikaisesti toteutettavia kierroksia tarinoita kertoen ja musisoiden. Tila on avoin ja studion toimintaa saa tulla vapaasti seuraamaan.

Mazing Cities työryhmän nuoret tulevat erilaisista taustoista: osa on asunut koko ikänsä samassa eurooppalaisessa kaupungissa ja moni on turvapaikanhakija, joka on tehnyt matkan halki Euroopan ja vasta tutustuu siihen kaupunkiin, jossa nyt osallistuu teoksen valmistamiseen.

Ingo Toben on vuodesta 2007 lähtien kehitellyt lasten ja nuorten kanssa kokeellisia live-formaatteja FFT Düsseldorf –teatteriprojektin puitteissa. Kansainvälisen, monialaisen taiteilijatiimin kanssa hän luo esityksiä, joissa on performanssin, konsertin, tarinankerronnan, elokuvan ja installaatioiden elementtejä.

Ohjaus Ingo Toben Musiikin johto Christoph Grothaus Dramaturgia ja teksti Anke Platon Tilainstallaatio Joachim Brodin Viestintäsuunnittelu ja dokumentointi Kamila Kurczewski Mediatekninen tuki goetz Tuotannon johto Steffen Moor, Annika Niskanen Avustajat Hannah Giese, Steffen Moor, Andreas Niegl, Riikka Niemistö Pulkkinen Tuottaja Ingo Toben

Yhteistuotantona toteuttaneet: FFT Düsseldorf, Mad House Helsinki

Projektia ovat tukeneet: Nordrhein-Westfalenin perhe-, lapsi-, nuoriso-, kulttuuri- ja urheiluministeriö, Düsseldorfin aluekulttuurivirasto, Goethe-Institut Finnland ja Uudenmaan taidetoimikunta.

Yhteistyössä mukana: Kauppakeskus Citycenter Helsinki, Leerstandsmanagement von KiQ – Kooperation im Quartier Düsseldorf-Rath, Ingakoti, SPR:n Helsingin ja Uudenmaan piiri

 

Esitykset:

La 22.10.2016 (ensi-ilta)
Ti 25.10.2016
Ke 26.10. 2016
Pe 28.10. 2016
La 29.10. 2016

 

Ajat:

18.00 - Tour 1
19.00 - Tour 2
19.00 - Tour 3
19.30 - Tour 4
 
20.00 - Tour 5 (sama kuin Tour 1)
21.00 - Tour 6 (sama kuin Tour 2)
21.00 - Tour 7 (sama kuin Tour 3)
21.30 - Tour 8 (sama kuin Tour 4)

Yksi kierros kestää noin tunnin.


Share: