EN | FI | SV

FLORENCE PEAKE

Liput: maksuton / free / grattis
Paikka : Internet Katso paikka kartalla

Aikataulu:
17 huhtikuu 2021 19:00

Kolmen lyhyen videon sarja sydänten särkymisestä vuonna 2020.
CRYSTALS. INVENTORY. FEROCIOUS MATCH.

Julkaistaan 17.4. klo 19:00. Katsottavissa 25.4. asti.

Kolmen videon sarja käsittelee surua, luopumista ja sydänten särkymistä tänä merkillisenä aikana. Videot kiinnittyvät eriskummallisiin tapoihimme heijastaa tunnetilat erilaisiin kohteisiin selättääksemme murheet. Triptyykki muodostaa kertomuksen särkyneen sydämen korjaamisesta.

Crystals on yhden oton lähikuva rinnoista, jotka pyrkivät vaivalloisesti liikuttamaan kivenmurikoita, kristallin paloja ja pikkukiviä yhteen.

Inventory on lähikuva kädestä, joka kirjoittaa ja poistaa tekstin samalla kun teksti luetaan. Se on melkein kuin kirje, emotionaalinen luettelo esineistä, arkkitehtuurista ja tiloista, jotka muistuvat mieleen heti menetyksen jälkeisinä viikkoina.

Ferocious Match kuvattiin spontaanisti myrskyssä, pajupuun luona. Myrsky kohtaa sisäisen tunnetilan. Myrsky ja puut tarjoavat seuraansa menetyksen keskellä.

*
Lontoossa toimiva Florence Peake on työskennellyt vuodesta 1995. Kansainvälistä tunnustusta kerännyt taiteilija tutkii työssään materiaalisuuden ja ruumiillisuuden toisinaan sekasortoisiakin suhteita. Hänen soolo- ja ryhmäperformanssinsa kietoutuvat monipuolisesti visuaaliseen praktiikkaan – nokkelasti, ilmeikkäästi, tarkasti, poliittisesti ja intiimisti.

Voit lukea lisää teoksesta ja taiteilijoista englanniksi vaihtamalla kieltä sivun yläkulmasta.

 


Jaa: