EN | FI | SV
Mhh season2

/teatteri.nyt: Isabel Lewis (US/DE): An Occasion

2293 isabel lewis by joanna seitz
Play button
Biljett: 15,00 € / 10,00 €
Location : Mad House Helsinki Visa karta

Datum:
18 oktober 2015 18:00

Isabel Lewisin emännöimä Occasion on juhlava ja aistienvarainen asioiden, ihmisten, kasvien, musiikin, tanssin ja tuoksujen kokoontuminen. Occasion (’tapahtuma’, Lewisin kehittämä termi) on sosiaalinen kohtauspaikka - baarin, luennon ja salongin välimuoto. Lewisin aistit aktivoivaan esitykseen kuuluu puhetta, musiikkia, tanssia sekä norjalaisen kemistin ja hajututkijan Sissel Tolaasin luomia tuoksuja. Kaikki nämä yhdessä luovat ympäristön, joka virittyy jokaisen tapahtuman ja yleisön energioihin. Lewis keventää teatteri- ja näyttelykontekstien etääntyneen tarkkailun muodollisuuksia ja luo rentoutumisen tilan, jossa kaikkia ihmisaisteja voidaan aktivoida. Kävijöille tarjotaan tervetuliaisjuoma ja pientä syötävää. Tilaisuuden aikana tilassa voi kulkea vapaasti.

Isabel Lewis (1981, vastaanottaa postinsa Berliiniin) on dominikaanis-amerikkalaistaustainen taiteilija, joka kasvoi saarella Lounais-Floridan rannikolla. Hän on aiemmin asunut New Yorkissa, jossa hän on tanssinut useiden koreografien teoksissa. Vuodesta 2004 hänen teoksiaan ovat esittäneet muiden muassa The Kitchen, Dance Theater Workshop, New Museum ja Movement Research at Judson Church. Isabel Lewis on asunut Berliinissä vuodesta 2009 lähtien. Lewisin tausta on kirjallisuuskritiikissä, tanssissa ja koreografiassa.

Liput / Biljetter: 15/10 €
Kesto / Längd: noin kolme tuntia. Yleisö voi saapua esitykseen koko sen keston ajan ja viipyä haluamansa ajan.

Tapahtumaa tukee Goethe-Institut Finnland.

Syksyn 2015 /teatteri.nyt-tapahtuman teemana on ilmastonmuutos. Tematiikka liittyy laajempaan, 17 partnerin EU-hankkeeseen SharedSpace: Music Weather Politics. Nutidskonst museum Kiasmas teater festivalen /teatteri.nyt fokuseras på klimatförändring i år 2015. Programmen publiceras i September.


Share: