EN | FI | SV
Mhh season3

Transforces On Stage

QUEER MASCULINITIES

 mg 0054
Liput 15,00 € / 10,00 €
Location : Mad House Helsinki Katso paikka kartalla

K-18

Dates:
keskiviikko 9 maaliskuu 2016 19:00 — 21:00
torstai 10 maaliskuu 2016 19:00 — 21:00
perjantai 11 maaliskuu 2016 19:00 — 21:00
lauantai 12 maaliskuu 2016 18:00 — 20:00

Michiel Tange van Leeuwen (DK/NL): Very Large Green Triangles

Michiel Tange van Leuuwen on nykysirkustaiteilija, joka on erikoistunut ilma-akrobatiaan, tanssiin ja tasapainoilunumeroihin. Very Large Green Triangles esitys sekoittaa esittävän taiteen eri muotoja: tanssia, runonlausuntaa, drag showta, fyysistä performanssia ja videoa. 

 

Miss Fish (DK) & Carla From Helles7ed (DK): Organs
Miss Fish & Carla from Helle7ted on vuonna 2008 perustettu performanssiduo. Heidän teoksensa kattaa niin galleriainstallaatioita, paikkasidonnaisia esityksiä kuin suurempia teatteriprojekteja. Heidän viimeisimmän teoksensa "Hic Sunt Leones" on ohjannut Mirko Borscht Berliinistä.
 Duo tuo usein teoksensa esille sosiaalisissa ja poliittisissa konteksteissa, kuten queer-taidetapahtumissa. 

Organs on videoperformanssi kehosta, sukupuolesta ja estetiikasta. Organs peilaa ihmismielen, kehon ja sukupuolen uusia mahdollisia rakenteita ja ajatuksia - nippu eri minuuksia ja häilyviä sukupuoli-identiteettejä. Teoksen ydin on siinä, että tämän voi kokea, ja tästä voi neuvotella ainoastaan kollektiivisesti. 

 

Christian van Schijndel (DK/UK): The Gentleman

Christian Van Schijndel on performanssitaiteilija, laulaja ja pukusuunnittelija, joka on valmistunut  Camberwell College of Artsista ja Middlesex University – Fashion & Textile Yliopistosta Lontoosta.

Schijndel’s Gentleman on kehittänyt omaperäisen esitystyylin, joka yhdistelee burleskia ja uutta kabareta ja puhuu sukupuolesta, luokkaidentiteetistä ja estetiikasta - hauskalla ja haastavalla tavalla. 

 

Ancient Order: Orifice

Kaksi vastenmielisen suloista hovinarria matkaavat Uranuksen syvyyksistä. He tutkivat ihmismaailman sääntöjä ja maneereja fyysisen teatterin, komedian ja groteskin kautta.

 

Bo Hagen Clausen (DK): Ramona Macho
Bo Hagen Clausen on transvestiitti-esiintyjä ja taiteilija, joka usein yhdistelee burleskia ja dragia monipuolisessa taiteessaan. Tällä kertaa Hagen Clausen tuo lavalle yhden tunnetuimmista queer-hahmoistaan, Ramona Machon. Ramonan esitys sisältää muun muassa lauluja hänen laajasta ohjelmistostaan.