EN | FI | SV
Esteettömyys

MAD HOUSE HELSINKI ON ESITYSTAITEEN TALO,
joka sijaitsee Helsingin Teurastamolla. Mad Houseen ovat tervetulleita kaikki ja pyrimme tekemään tilastamme kaikille saavutettavan ja turvallisen.

ESTEETTÖMYYS
Mad House koostuu esitystilasta ja toimistosta. Esitystilaan tullaan suoraan pihalta, eikä tilassa ole erillistä lämpiötä.

Yleisön sisäänkäynti on Teurastamon sisäpihalla, jonne on mahdollista ajaa autolla. Pihalle ei kuitenkaan voi parkkeerata. Lähimmät parkkipaikat ovat viereisellä kadulla.

Tiloihin pääsee pyörätuolilla, mutta tilaan on kynnys. Pyörätuolia tai muita apuvälineitä käyttäviä henkilöitä pyydetään ystävällisesti olemaan yhteydessä ennakkoon liput (at) madhousehelsinki.fi, jotta voimme varmistaa esteettömän sisäänpääsyn, varata sopivan paikan ja mahdollisen avustajalipun.

Esteetön WC löytyy Teurastamon alueelta, mutta valitettavasti tällä hetkellä Mad Housen tiloissa ei ole esteetöntä WC:tä. Mad Housen WC-tilat sijaitsevat yläkerrassa, johon kulku on portaiden kautta. Mad Housen WC on sukupuolineutraali.

HUOMIOITA ESITYSKIELESTÄ JA ERIKOISTEHOSTEISTA
Esitysten kielet vaihtelevat esityskohtaisesti, löydät tiedot esityksen sivulta. Moni teos on koettavissa ilman kielen ymmärrystä. Migreenistä kärsiviä ja muita aistiherkkiä kehotetaan tutustumaan esityskohtaisiin tietoihin. Osassa teoksia käytetään vilkkuvia valoja, voimakkaita ääniä ja/tai savukoneita.

SIJAINTI JA LIIKENNEYHTEYDET
Mad House Helsinki sijaitsee Teurastamon kulttuuri- ja ravintola-alueella, 500 metriä Kalasataman metroasemalta länteen. Osoitteemme on Työpajankatu 2 a, rakennus 4. LINKKI KARTTAAN.

Korkeatorninen rakennuksemme löytyy Teurastamon sisäpihalta, Palema-ravintolan ja Tislaamon välistä. Mad Housen edessä on pieni viheralue ja grillipaikka. Meille on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä: lähimmät metropysäkit ovat Kalasatama ja Sörnäinen, bussit 16, 55, 59, 550 ja 510 kulkevat kävelyetäisyyden päästä ja Teurastamolla on kaupunkipyöräasema. Omalla autolla saapuville on pysäköintipaikkoja lähikaduilla (2h parkkikiekolla).

TURVALLINEN TILA
Mad House pyrkii jatkuvasti turvallisemman tilan luomiseen. Siihen päästäksemme tarvitsemme jokaisen Mad Housessa työskentelevän ja vierailevan apua:

1. Emme oleta toisen ihmisen suostumusta vaan kysymme sitä.
2. Kunnioitamme omia ja toistemme kehollisia ja henkisiä rajoja. 
3. Emme oleta kenenkään identiteettiä, seksuaalista suuntautumista, etnistä tai muuta taustaa, sukupuolta tai terveydentilaa.
4. Kunnioitamme toistemme mielipiteitä, uskomuksia ja kokemuksia vaikka ne eroaisivat omistamme.
5. Olemme tietoisia omista ennakkoluuloistamme, etuoikeuksistamme, käytöksestämme ja itsellemme ottamasta tilasta.
6. Pyrimme toiminnassamme positiivisiin vaikutuksiin ja pidämme huolta toisistamme.
7. Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä: ei häirintää tai minkäänlaista syrjintää eikä homofobiaa, transfobiaa, rasisimia, seksismiä, ableismia, lihavuusfobiaa, jne.

(Tämä turvallisen tilan ohjeistus: UrbanApa)

KYSYTTÄVÄÄ?
Jos Sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä toimistoomme info (at) madhousehelsinki.fi.