EN | FI | SV
Madhousebanner
Saavutettavuus

Mad House on esitystaiteen talo, joka sijaitsee Helsingin Suvilahdessa. Mad Houseen ovat tervetulleita kaikki ja pyrimme tekemään tilasta kaikille saavutettavan ja turvallisen.

 

Esitystaide: Esitystaide on 2000-luvulla syntynyt termi, joka kuvaa erilaisten esittävän taiteen perinteiden väliseen maastoon syntynyttä uutta taidekenttää. Esitystaiteen juuret ovat nykyteatterin, performanssin ja elävän taiteen alueilla. Lue lisää aiheesta tästä linkistä >>

 

Tilat
Mad House sijaitsee Suvilahden Tiivistämö-rakennuksessa. Rakennuksen omistaa Kaapeli Oy.
Mad House koostuu kahdesta tilasta: Salista ja Baarista.
Molempiin tiloihin pääsee pyörätuolilla.
Inva-WC löytyy ja sinne pääsee molemmista tiloista.
Kaikki talon WC:t ovat sukupuolineutraaleja.

Molempiin tiloihin pääsee pyörätuolilla. Pyörätuolilla liikkuvia kehotetaan olemaan yhteydessä ennakkoon, sillä osa esityksistä on installaatiomuotoisia, jolloin liikkuminen pyörätuolilla suunnitellaan erikseen.

Esityskielet
Esitysten kielet vaihtelevat esityskohtaisesti, löydät tiedot esityksen sivulta. Moni teos on koettavissa ilman kielen ymmärrystä.

Migreenistä kärsiviä ja muita aistiherkkiä kehotetaan tutustumaan esityskohtaisiin tietoihin. Osassa teoksia käytetään vilkkuvia valoja, voimakkaita ääniä ja/tai savukoneita.

Saapuminen:
Lähimmät metropysäkit: Sörnäinen ja Kalasatama.
Bussit Reittioppaasta tämän linkin kautta>>

Omalla autolla: alueella on pysäköintipaikkoja väliaikaiseen pysäköimiseen lyhyen kävelymatkan päässä (n. 20-100m) Mad Housen sisäänkäynnistä.