EN | FI | SV
Madhousebanner
Saavutettavuus

Mad House on esitystaiteen talo, joka sijaitsee Helsingin Kalasatamassa, Teurastamolla. Mad Houseen ovat tervetulleita kaikki ja pyrimme tekemään tilasta kaikille saavutettavan ja turvallisen.

Esitystaide: Esitystaide on 2000-luvulla syntynyt termi, joka kuvaa erilaisten esittävän taiteen perinteiden väliseen maastoon syntynyttä uutta taidekenttää. Esitystaiteen juuret ovat nykyteatterin, performanssin ja elävän taiteen alueilla. Lue lisää aiheesta tästä linkistä >>

Tilat
Mad House sijaitsee Kalasatamassa Teurastamon alueella. Tiloja vuokraa Tukkutori oy.
Mad House koostuu esitystilasta ja toimistosta. Esitystilaan tullaan suoraan pihalta, eikä tilassa ole erillistä lämpiötä.
Tiloihin pääsee pyörätuolilla.
Inva-WC löytyy alueelta, mutta valitettavsti tällä hetkellä Mad Housessa ei ole saavutettavaa WC:tä. WC-tilat sijaitsevat yläkerrassa, johon kulku on portaiden kautta.
Kaikki talon WC:t ovat sukupuolineutraaleja.

Pyörätuolilla liikkuvia tai apuvälineitä käyttäviä henkilöitä kehotetaan olemaan yhteydessä ennakkoon, sillä osa esityksistä on installaatiomuotoisia, jolloin liikkuminen pyörätuolilla suunnitellaan erikseen.

Esityskielet
Esitysten kielet vaihtelevat esityskohtaisesti, löydät tiedot esityksen sivulta. Moni teos on koettavissa ilman kielen ymmärrystä.

Migreenistä kärsiviä ja muita aistiherkkiä kehotetaan tutustumaan esityskohtaisiin tietoihin. Osassa teoksia käytetään vilkkuvia valoja, voimakkaita ääniä ja/tai savukoneita.

Saapuminen
Lähimmät metropysäkit: Sörnäinen ja Kalasatama.

Omalla autolla: lähikaduilla on pysäköintipaikkoja väliaikaiseen pysäköimiseen.