EN | FI | SV
Mhh textlogo rgb turquoise
Saavutettavuus

 

MAD HOUSE HELSINKI ON ESITYSTAITEEN TALO, JOKA SIJAITSEE HELSINGIN KALASATAMASSA, TEURASTAMOLLA.
Mad Houseen ovat tervetulleita kaikki ja pyrimme tekemään tilastamme kaikille saavutettavan ja turvallisen.
 

MITÄ ON ESITYSTAIDE?
Esitystaide on 2000-luvulla syntynyt termi, joka kuvaa erilaisten esittävän taiteen perinteiden väliseen maastoon syntynyttä uutta taidekenttää. Esitystaiteen juuret ovat nykyteatterin, performanssin ja elävän taiteen alueilla. Lue lisää aiheesta tästä linkistä >>
 

MILLAINEN MAD HOUSEN TILA ON?
Mad House sijaitsee Kalasatamassa Teurastamon alueella. Tiloja vuokraa Tukkutori Oy. Mad House koostuu esitystilasta ja toimistosta. Esitystilaan tullaan suoraan pihalta, eikä tilassa ole erillistä lämpiötä. 

Esteetön WC löytyy Teurastamon alueelta, mutta valitettavasti tällä hetkellä Mad Housen tiloissa ei ole esteetöntä WC:tä. Mad Housen WC-tilat sijaitsevat yläkerrassa, johon kulku on portaiden kautta. Mad Housen WC on sukupuolineutraali.

Tiloihin pääsee pyörätuolilla, mutta tilaan on kynnys. Pyörätuolia tai muita apuvälineitä käyttäviä henkilöitä pyydetään ystävällisesti olemaan yhteydessä ennakkoon liput (at) madhousehelsinki.fi, jotta voimme varmistaa esteettömän sisäänpääsyn, varata sopivan paikan ja mahdollisen avustajalipun.
 

HUOMIOITA ESITYSKIELESTÄ JA ERIKOISTEHOSTEISTA
Esitysten kielet vaihtelevat esityskohtaisesti, löydät tiedot esityksen sivulta. Moni teos on koettavissa ilman kielen ymmärrystä.
Migreenistä kärsiviä ja muita aistiherkkiä kehotetaan tutustumaan esityskohtaisiin tietoihin. Osassa teoksia käytetään vilkkuvia valoja, voimakkaita ääniä ja/tai savukoneita.

Jos Sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä toimistoomme info (at) madhousehelsinki.fi.
 

SAAPUMINEN MAD HOUSEEN
Mad House sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Lähimmät metropysäkit ovat Sörnäinen ja Kalasatama. Teurastamolla on kaupunkipyöräsema. Omalla autolla saapuville lähikaduilla on pysäköintipaikkoja väliaikaiseen pysäköimiseen (2h parkkikiekolla).

Mad House Helsinki sijaitsee Teurastamon alueella, 500 metriä Kalasataman metroasemalta länteen. Korkeatorninen rakennuksemme löytyy Teurastamon sisäpihalta, Palema-ravintolan ja Tislaamon välistä. Mad Housen edessä on pieni viheralue ja grillipaikka. LINKKI KARTTAAN