EN | FI | SV
Tillgänglighet

MAD HOUSE HELSINKI ÄR ETT PERFORMANCEKONSTHUS som ligger vid Slakteriet (Teurastamo) i Helsingfors. Mad House välkomnar alla, och vi strävar till att göra platsen tillgänglig och trygg för var och en.


TILLGÄNGLIGHET
Mad House består av ett kontor och en scen.

Entrén från gården leder direkt in till spelplatsen, och det finns ingen särskild publikfoajé. 

Publikentrén ligger vid Slakteriets innergård, som är tillgänglig med bil.

På gården är parkering förbjuden, men parkeringsplatser finns vid gatorna intill. 

Spelplatsen är tillgänglig för rullstol men vid entrén finns en tröskel.

Vi ber vänligen besökare som använder rullstol eller andra rörelsehjälpmedel meddela om detta på förhand via e-posten liput(at)madhousehelsinki.fi, så att vi kan garantera en tillgänglig entré och reservera lämpliga platser samt eventuell stödpersonsbiljett.

På Slakteriets område finns en tillgänglig WC, men tyvärr har Mad House för tillfället ingen egen tillgänglig toalett. WC:n på Mad House är belägen i övre våningen som nås via trappor. Toaletten på Mad House är könsneutral.


KOM IHÅG ATT BEAKTA SPRÅK OCH SPECIALEFFEKTER
Vänligen beakta att evenemangen kan framföras på olika språk, vilket framgår på evenemangets egen programsida. Flera evenemang kan gott upplevas också utan komplett språkförståelse. Besökare som lider av migrän eller på annat sätt är högkänsliga ombeds bekanta sig med evenemangets förhandsuppgifter, då vissa uppföranden kan innehålla blinkande ljus, hög ljudvolym och/eller rökmaskiner.


LÄGE OCH ANKOMST 
Mad House Helsinki finns i kultur- och restaurangområdet vid Slakteriet (Teurastamo) i Helsingfors, 500 m väster om Fiskehamnens metrostation (Kalasatama). Adressen är Verkstadsgatan 2 a (Työpajankatu 2 a), byggnad 4. KARTA

Vår scen, med sitt utmärkande tegeltorn, ligger vid områdets innergård mellan restaurang Palema och bar Tislaamo. Utanför finns ett litet grönområde med grill. Det är lätt att komma till oss med kollektivtrafik: det närmaste metrostationerna är Fiskehamnen och Sörnäs, bussarna 16, 55, 59, 550 och 510 stannar i närheten och en station för stadscyklar ligger direkt utanför området. För besökare med bil finns parkeringsplatser längs gatorna omkring (gratis 2 h med parkeringsskiva).


FRÅGOR?
Tag gärna kontakt med vårt kansli via info(at) madhousehelsinki.fi om du har ytterligare frågor.