EN | FI | SV
Mad Housen esitystoiminta jatkuu kesäkuussa erityisjärjestelyin

Mad House Helsinki keskeytti esitystoimintansa maaliskuussa koronatilanteen vuoksi. Nyt valtioneuvosto on linjannut, että kulttuuritoimintaa on mahdollista jatkaa, jos turvaväleistä, hygieniasta ja 50 henkilön kokoontumisrajoituksesta huolehditaan. Mad Housen esitystoiminta jatkuu 4. kesäkuuta erityisjärjestelyin ja ohjelmistossa nähdään kaksi kevätohjelmistosta uusille päivämäärille siirtynyttä teosta: 

Rakkaudesta - sanasto tuleville vuosikymmenille 4.-13.6.2020
Esitystoiminta käynnistyy tauon jälkeen Rakkaudella - sanasto tuleville vuosikymmenille -teoksella. Kyseessä on kävelyteos, jossa kuljetaan ääninauhan johdattamana Kalasataman alueella. Esitykset toteutetaan kymmenen katsojan ryhmissä, turvavälein. Tutustu teokseen ja sen yleisöohjeeseen tarkemmin tapahtumasivuilla.

Cloudbody - an ecology of dreams #2 9.-18.6.2020
Kesäkuun 9. päivä saa ensi-iltansa Liisa Pentin sooloteos Cloudbody - an ecology of dreams #2. Cloudbody on sooloteossarjan toinen osa, joka jatkaa Pentin työskentelyä kehon merkitysten, merkityksenannon ja kehollisten metamorfoosien parissa. Teoksessa muistin eri kerrokset, liikkeelliset impulssit ja tarinat muodostavat unien ekologian. Esityksen katsomossa on turvavälit ja tilaan otetaan kerralla maksimissaan 20 henkilöä henkilökunta mukaan luettuna. Lue lisää esityksestä ja tilamme poikkeusajan järjestelyistä.

Liput
Kesäkuussa lippuja ei myydä ovelta tai verkkokaupasta vaan käytössä on uusi  lippuvarauslomake ja sähköpostilasku. Kesäkuun liput tulevat varattaviksi nettisivuilta löytyvän lomakkeen kautta maanantaina 18.5. kello 10. Hinnat 12/18€.

Jos Sinulla on jo lippu aiemmalle, peruuntuneelle esityspäivälle, voit käyttää sen nyt valitsemanasi esityspäivänä. Koska yleisömäärät ovat hyvin rajoitettuja, toivomme, että otat yhteyttä 18.5. mennessä osoitteeseen liput@madhousehelsinki.fi tai 040 728 6615 (arkisin 9-17) ja kerrot mistä esityspäivästä mille esityspäivälle toivot lipunsiirtoa.

Lämpimästi Tervetuloa takaisin Mad Houseen!

 

Share: