EN | FI | SV
Madhousebanner
Juuri tuo uusia tuulia Mad Bariin 5. kaudella
False?1513099380

Mad Housen Mad Barin anniskelusta vastaa 5. kaudella (18.1.-25.3.2018) Juuri Tapahtumat. Uniikin taidebaarin tunnelmaa on luomassa sisutuksen osalta viime kaudelta tuttu Fargo Vintage. Mad Barin tarkoituksena on olla viihtyisä lämpiö esityksiin saapuville sekä toimia lisänäyttämönä esityksille, klubeille ja konserteille, olla tila ja alusta kokeiluille ja keskusteluille.

Juuri Tapahtumien Minna Salomaa kertoo uuden ravintoloitsijakumppanin fiiliksistä ennen kauden alkua – ja lupailee herkullisia, kuplivia ja yhteisöllisiä hetkiä Mad Bariin keväälle 2018.

Miksi Juuri haluaa olla mukana Mad Housessa?
Mad House projektina kuulosti heti alkuun erittäin mielenkiintoiselta ja se tukee sellaisiakin taiteenlajeja, jotka eivät ole suurelle yleisölle niin tuttuja. Tämä, jos mikä, on syy miksi haluamme olla uudessa mukana ja kehittää toimintaa omalta osaltamme.

Mitä odotatte tulevalta kevätkaudelta Tiivistämössä? Onko esitys- ja performanssitaide vanhoja tuttuja vai kenties ihan uusi juttu Juuren väelle?
Meille Juuri Tapahtumille on tuotannon puolesta kerrottu niin huikeita tarinoita itse projektista, että odotamme jo sen käynnistymistä suurella mielenkiinnolla. Olen varma, että se opettaa meille jokaiselle jotain aivan uutta.

Mitä asiakkaan on lupa odottaa tulevalta Mad Baarilta (Juuren vinkkelistä)?
Tulevalta Mad Barilta voi odottaa paljon. Mad Bar tulee tarjoilemaan oman kellaripanimomme Ohranan oluita, oman maahantuontimme viinejä sekä muutamia yllätyksiäkin on luvassa drinkkipuolella.

Mikä on Juuri / Juuri Tapahtumat, eli mikä on teidän historianne?
Juuri Tapahtumat on syntynyt Juuri ravintolan ideologian ympärille kysynnän kasvaessa vuonna 2015. Juuri ravintolaa ja Juuri Tapahtumia ei sinällään tule sekoittaa, koska kyseessä on kaksi täysin eri yksikköä, jotka noudattavat samaa ideologiaa. Juuri ravintolan juuret johtavat aina 2000-luvun alkupuolelle vuoteen 2004, jolloin Juuri ravintola avasi ovensa. Siitä päivästä tähän päivään on matkan varrella tapahtunut paljon ja Juuri Yhtiöt on vuonna 2017 vuoden lopussa kasvanut melkoiseksi ravintolaperheeksi pyörittäen Pihka -lounasravintoloita, Ravintola Maritoria Marimekolla Herttoniemessä, Juuri Café & Bar Designmuseon kahvilaa, Latva -ravintolaa sekä vuoden 2018 alussa avattavia Kasarmin Salien tapahtuma- ja juhlatiloja. Juuri Yhtiöihin kuuluu lisäksi tietysti Juuri ravintola ja liikkuva Juuri Tapahtumat yksikkömme, jonka käsialaa Mad Bar onkin.

Millaisissa tapahtumissa Juuri tahtoo olla mukana nyt ja tulevaisuudessa?
Juuri Tapahtumat on hyvin taipuisa osasto, joten kysymys sinällään on vaikeasti määriteltävissä. Juuri Tapahtumat haluaa olla mukana mahdollistamassa tapahtumien ja tilaisuuksien tarjoilut mutkattomasti, maukkaasti sekä kunnioittaen omaa ideologiaa mitkä yhdistää koko Juuri Yhtiöiden tekemistä: Maku. Alkuperä. Intohimo

***
Mad Barin 5. kauden ohjelmiston ovat suunnitelleet tuottajat Heidi Backström ja Kati Palokangas. Ohjelmisto julkaistaan kokonaisuudessaan alkuvuodesta 2018

Jaa: