EN | FI | SV
Madhousebanner
Mad Bar i samarbeten med Juuri och Fargo Vintage
False?1513099380

Under den 5. säsongen av Mad House ordnas Mad Bar i samarbete med Juuri Events och Fargo Vintage. Mad Bar utgör en central del av Mad House, och fungerar både som en mysig samlingsplats för umgänge över en kopp kaffe eller en god öl, och som scen för olika framträdanden och konserter.

Fargo Vintages Pop-Up butik minns vi från i fjol, så vi låter årets nya samarbetspartner komma till tals, för att berätta om vad som kan väntas av Mad Bar 2018!

Intervju med Minna Salomaa, Juuri Tapahtumat

Varför vill Juuri vara en del av just Mad House?

- Projektet Mad House låter så otroligt och fascinerande! En scen som skapas för sådan konst som knappast är särskilt bekant för en större publik. Det är nånting vi gärna vill vara en del av och utveckla på vårt eget sätt.

Vad väntar ni er av den kommande vårsäsongen i Södervik? Känner ni redan till Live Art och performance från förut, eller är ni nyfikna på vad som komma skall?

- Vi har hört så många fantastiska historier om Mad House och de gästande artisterna att vi knappt kan vänta på att säsongen kör igång! Jag är säker på att den bjuder på många nya erfarenheter!

Så vad kan Mad House-gästerna förvänta sig av årets förnyade Mad Bar?

- Massor! Vi serverar vårt självbryggda öl, kvalitetsviner som vi importerar och goda cocktails.

Vad är Juuri Events?

- Allt började med resaurangen Juuri. Juuri Tapahtumat grundades år 2015 för att svara på ett behov. Det handlar om samma ideologi; finländsk kost med attityd. Smak. Ursprung. Passion.

****

Mad Bars program är planerat av producenterna Kati Palokangas och Heidi Backström. Programmet publiceras i sin helhet inom kort.

Share: