EN | FI | SV
Madhousebanner
Mad House 5:e Säsongen kommer: Premiärer
False?1514372935

18-19.1 kl. 19.00
Every house has a door (FI / US): Scarecrow *PREMIÄR
Ett internationellt samarbete med finska och amerikanska konstnärer, som bygger på Essi Kausalainens koregraferade poesi, videoverk och utstuderat handgjorda dräkter, och som genom språk och rörelse bildar ett kretsande verk kring artöverskridande kommunikation, växt-mänsklig och djur-mänsklig relation, och snigelns tröga utveckling.

20.1 kl. 19.00
Helsingin Feministinen Salaseura (FI): Treffit 2.0
Konstnärskollektivet Helsingin Feministinen Salaseura (Hemliga Feministista Sällskapet i Helsingfors) kommer till Mad House med sitt dejtingspektakelkoncept version 2.0.

28.2 – 2.3.2018
Kaiken keskus (SE/FI/AU/DE/NO): Constitutive Meeting of The AI Party (FI)
THE AI PARTY är både en storskalig föreställning och början på en ny politisk rörelse. Under Mad House ordnas det officiella konstituerande mötet för det nya AI-partiet.

8-9.3 kl. 19.00
Niko Hallikainen (FI): Blue Exhaust *PREMIÄR
Niko Hallikainen är författare och ljuddesigner, och Blue Exhaust är hans första sceniska verk. Han kompas på scenen av Kristian Palmus ljussättning och döda mänskor och tomhet.

16, 17, 20 & 21.3 kl. 19.00
Honkasalo-Niemi-Virtanen (FI): Nature Morte *PREMIÄR
Nature Morte är ett tredelat helhetsverk som tar avstamp i offerkällan Levänluhta i Storkyro, som sedan järnålden blivit en vattengravgård. Föreställningen Nature morte kretsar kring en förhistorisk människa som legat i sin vattengrav, och hennes ansikte.

Biljetter från: lippu.fi >>>

Share: