EN | FI | SV
Mhh textlogo rgb turquoise
Mad Barissa nauretaan, lauletaan ja otetaan kantaa tammikuusta maaliskuuhun
False?1515066662

Mad Housen baari, Mad Bar, on jälleen kevään paras taidekuppila! Baari syntyy yhteistyössä Juuri Tapahtumien ja Fargo Vintagen kanssa Suvilahden Tiivistämö-rakennukseen, ja se on auki 18.1.-24.3.2018. Mad Bar toimii niin esitystaiteen talon lämpiönä ja olohuoneena kuin näyttämönä keikoille, performansseille ja muille ajatuksia herättäville tai niitä keventäville klubi-illoille.

Keikat

Mad Housen baarin kauden ohjelman avaa ensimmäinen osa konserttisarjaa ”Kuvataiteilijat, jotka eivät ole onnellisia ilman bändiä” perjantaina 19.1. Toinen setti kuvataiteilijoina paremmin tunnettujen taiteilijoiden bändejä nähdään lavalla lauantaina 17.2. Tammikuussa sydämiä värisyttämään saapuu myös laulaja-lauluntekijä Hulda Huima, jonka jälkeen perjantaina 26.1. koetaan Kalevi Suopursun Karaoke Show. Lauantaina 27.1. sveitsiläinen esitystaiteilija Mathias Ringgenbergin alterego PRICE esittää baarissa Greatest Hitsinsä.

Helmikuussa keikoille Mad Bariin saadaan lempeää rockia ja folk-popia tarjoilevat Antti Kankkunen & Mitalipojat yhdessä Marja-Liisan kanssa (9.2.) sekä lähes legendaarinen taiderock-orkesteri Olimpia Splendid (16.2.). Maaliskuisia perjantai-iltoja tähdittävät tuoreemmat tuttavuudet Detour33 ja TomuTomu (16.3.), haitarivirtuoosi Janne Masalin (17.3.) sekä lavakarismallaan häikäisevä Einari Stylman (23.3.).
 

Stand-upia, improvisaatiota, ja muuta puheohjelmaa

Jamie MacDonaldin vetämän Feministisen Komedia-akatemian tulokkaat esittelevät kykyjään liveyleisölle 7. helmikuuta ja 7. maaliskuuta. MacDonald nähdään lavalla myös Punch Up -klubeilla, jotka hän vetää yhdessä Juuso Kekkosen ja Mira Eskelisen kanssa 3. helmikuuta ja 3. maaliskuuta. Juuso Kekkosen oma soolo ”DONALD or, How America became Trump’s America” kuullaan kauden aikana kahdesti, 15. ja 22.3. Helsinki Poetry Connection toteuttaa helmikuussa kaksi lavarunous iltaa teemoista feminismi (1.2.) ja tulevaisuus (22.2.). Lisäksi Häpeämättömät järjestää jälleen kolme improvisaatioklubia Mad Barissa: 25.1., 15.2. ja 8.3.

Performansseja ja bingoa

Bingo! Eikä mikä tahansa bingo, vaan Rottanaaman Bissebingo! Maamme punkein bingoduo järjestää monikielisiä peli-iltoja Mad Barissa 2.2. ja 9.3. Torstaina 8.2. Keskitytään eufemismeihin ja vuotamiseen kehofilosofi Vishnun performanssissa Talking about the Code RED. Taidekoulu Maan opiskelijat puolestaan täyttävät baarin livemusiikilla ja performansseilla helmikuun 10. päivä ”Concrete Clubin” muodossa.

Lisäksi ohjelmaan on lisätty Viimeinen vuoro -aistikauhuesitys, jossa synkemmälle metromatkalle pääsee uppoutumaan 1. ja 2.2.

 

Esityskohtaiset lipputiedot esitysten omilta sivuilta.

Uutisen kuva on Olimpia splendid -yhtyeen kuva.

Jaa: