EN | FI | SV
Mad House rekrytoi: Toiminnanjohtaja

HUOM! Hakuaikaa jatkettu to 17.6. klo 16 asti!

Mad House Helsinki on esitystaiteen talo, jonka ohjelmisto koostuu​​​​​​ esitystaiteesta ja muista kokeilevan esittävän taiteen muodoista. Mad House kuratoi ohjelmistoja, osatuottaa teoksia, luo uusia toimintamalleja taiteen kentälle ja tekee kokeilevaa taidetta saavutettavaksi. Mad House on taiteilijoiden perustama ja se toimii taide ja yhteisö edellä, sisältölähtöisesti ja jatkuvasti muuntuen. Mad House aloitti toimintansa kausiluontoisesti vuonna 2014 ja syksyllä 2019 toiminta kasvoi ympärivuotiseksi. Mad House Helsingin taustalla toimii yhdistys, viralliselta nimeltään Mad House -ystävät ry.

Haemme määräaikaista toiminnanjohtajaa 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on voimassa 31.12.2022 asti. Mad House Helsinki on pieni työyhteisö, joka rakentaa esitystaiteen kenttää suurella sydämellä. Talon toiminta on parhaillaan isojen muutosten kynnyksellä: nykyisen esitystilan vuokrasopimus loppuu vuoden vaihteessa ja vuoden 2022 painopiste tulee olemaan tilakysymyksen ratkaisemissa ja toiminnan rakenteiden, ennen muuta rahoituksen, vahvistamisessa. Tehtävään valittavalla henkilöllä onkin mahdollisuus olla mukana luomassa jotakin aivan uutta esitystaiteen kentälle dialogissa alan yhteisöjen ja tekijöiden kanssa. 

Etsimme nyt joukkoomme ihmistä, jolla on osaamista jokapäiväisen työn operatiivisesta johtamisesta sekä intohimoa tulevaisuuden toimintamallien rakentamiseen. Arvostamme tehtävää tukevaa koulutus- ja työhistoriaa, näyttöjä henkilöstö- ja taloushallinnon osaamisesta, monikanavaisen rahoituksen tuntemusta, verkostoituneisuutta ja viestintätaitoja sekä kykyä johtaa muutosta. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa. Ruotsin osaamisesta on hyötyä. Kannustamme eri taustaisia hakijoita rohkeasti hakemaan paikkaa - taustasi ei siis tarvitse olla esitystaiteessa - ja olemme tarvittaessa valmiita myös räätälöimään työnkuvaa. Työsi tukena ja kanssasi Mad Housea tekemässä ovat tuottaja, kuraattori ja teknikko sekä Mad Housen hallitus ja jäsenistö. Ympärilläsi on inspiroiva kokeilevan taiteen kenttä, jolle työsi on ensiarvoisen tärkeää.

Työaika: elo-syyskuu 75%, jonka jälkeen täyspäiväinen (100%). Sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Aloitus: 1.8.2021 alkaen, tai sopimuksen mukaan.

Kesto: määräaikainen 31.12.2022 asti, perhevapaan sijaisuus, mahdollisuus myös jatkoon

Palkka: 3000€/kk (100%) + omien laitteiden käyttökorvaus.

Työpaikan osoite: Työpajankatu 2a rak 4, 00850 Helsinki. Etätyö mahdollista joustavasti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus (max 1 A4) sekä tiivis CV (max. 2 A4) to 17.6.2021 kello 16:00 mennessä osoitteeseen info@madhousehelsinki.fi. Laita viestin otsikoksi “REKRY TOIMINNANJOHTAJA 2021”. Haastattelut järjestetään 21.-.23.6. (hakuaikaa pidennetty alkuperäisestä 15.6.)

Lisätietoja Mad Housesta: www.madhousehelsinki.fi.
Lisätietoja tehtävästä antaa Emmi Vainio, toiminnanjohtaja, puh. 0449730759. 10.6. kello 10-12 ja 11.6. kello 12-14.

 

Kuva: Anne Naukkarinen

Share: