EN | FI | SV
Kaikille avoin haku Tässä tanssissa minä vien -esitykseen

Kuva: Saara Autere

Haemme esitykseen ihmisiä jakamaan kokemuksensa siitä, kun on liikaa muiden vietävänä.

Esitys Tässä tanssissa minä vien koostuu osallistujien valitsemista musiikkikappaleista. Niiden soidessa osallistujat toimivat viejän roolissa – yleisön liikkuessa ohjeiden mukaisesti. 

Teoksessa pysähdytään tunteeseen siitä, kun ei pysty vaikuttamaan tarpeeksi omaan elämäänsä. Millaisissa tilanteissa ja millä elämän alueilla tämä tunne valtaa? Mitä kokemus kontrollin puutteesta kertoo yhteiskunnastamme tai ihmisten välisistä suhteista? Taiteilija Tellervo Kalleinen auttaa suunnittelemaan, kuinka osallistujan omaa kokemusta voi välittää yleisölle yhden tanssin ajan.

Jos olet kiinnostunut, hae mukaan! Teos ei edellytä kokemusta tanssista tai esiintymisestä. Osallistumiseen liittyy henkilökohtainen tapaaminen Tellervon kanssa, kahdet harjoitukset ja kolme esitystä Mad House -esitystilassa Helsingin Kalasatamassa 27.11. (ennakko), 28. ja 30.11.2019. Esitystila, johon mahtuu 20-30 henkilöä, on pieni ja intiimi. Tapaamisissa on ruokatarjoilua. Osallistumisesta ei makseta. 

Hakemukset ja lisätiedustelut 16.10.2019 mennessä: mukaan@madhousehelsinki.fi
Kerro omin sanoin hieman itsestäsi ja siitä minkälaisen kokemuksen haluaisit esityksessä jakaa, max pituus A4. Muista lisätä myös yhteystietosi - mielellään sekä puhelinnumero että sähköpostiosoite.

Lisätietoa Mad Housen esityksestä: https://madhousehelsinki.fi/events/ForthisdanceIwilltakethelead

Tellervo Kalleinen on palkittu nykytaiteilija, jonka työskentelyn ytimessä on luova yhteistyö. Tellervo on tehnyt osallistavia taideteoksia jo vuodesta 2003 asti ja hänen elokuviaan, näyttelyitään, tapahtumiaan ja performanssejaan on nähty ympäri maailmaa. www.tellervo.net 

Katso myös lyhyt video, jossa Tellervo kertoo teoksesta.

Jaa: