EN | FI | SV
Mhh textlogo rgb turquoise
Hälsningar från den nya produktions koordinatorn!
False?1549278926

Jag är Emmi Vainio, den nya produktions koordinatorn för Mad House Helsinki. Jag har arbetat med mediakultur och dansproduktioner under de senaste 10 åren, och för närvarande avslutar jag mina studier i konst administration vid Konstuniversitet. Mad House Helsinki är i en ny fas då  verksamheten utvecklas från en säsong per år till en scen året runt. Jag kommer att dela med mig av min entusiasm och kunskap för att vi ska nå målet. 

För närvarande arbetar jag tillsammans med ordförande Mikko Niemistö. Vi arbetar med planer för det kommande året i nära samarbete med styrelsen och andra partner. Man kan kontakta mig och Mikko för idéer och frågor om Mad House. Performance fältet är nytt för mig, så jag skulle gärna bekanta mig med aktörerna på fältet.

De första uppgifterna är att stärka finansieringen för Mad House och hitta ett permanent utrymme som skulle vara Mad House scen. För närvarande stöds Mad House av Kone Stiftelsen, med tre års finansiering som kräver motfinasiering, Helsingfors stad och Svenska Kulturfonden.

Vi ses!

-Emmi
Share: